Aanleg van een zwemvijver nabij Brussel

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Bent u op zoek naar een ervaren firma voor de aanleg van uw zwemvijver nabij Brussel? Reken dan op De Vijverhof uit Overijse. Al jarenlang realiseren wij prachtige zwemvijvers en verzorgen wij het onderhoud hiervan. Samen ontwerpen wij uw droomvijver en maken wij deze werkelijkheid.

Wilt u een zwemvijver laten aanleggen door erkende kwekers?

Aanleg zwemvijver Brussel | De Vijverhof

Schakel ons in voor de aanleg van uw zwemvijver

Een zwemvijver is een populair alternatief voor een zwembad, en dit voor een goede reden. Dankzij de waterplanten in de vijver oogt het heel mooi en natuurlijk én heeft u er relatief weinig onderhoud aan. Als experts op gebied van vijveraanleg is de aanleg van een zwemvijver voor ons kinderspel. Samen met u maken we een ontwerp op dat volledig afgesteld is op uw tuin en uw wensen. Vervolgens komen onze vakmannen langs om deze vijver te plaatsen. Indien u nadien hulp nodig zou hebben bij het onderhoud van uw zwemvijver, staan we ook steeds voor u klaar. Wilt u liefst zelf uw zwemvijver aanleggen? Dan kunt u bij ons terecht voor professioneel advies en het nodige materiaal. U schakelt ons evengoed in voor de aanleg van andere soorten vijvers. Het aanleggen van koivijvers is bijvoorbeeld een van onze specialiteiten.

Vraag een offerte aan

Wilt u een beroep doen op onze vijverspecialist voor de aanleg van uw zwemvijver? Neem dan snel contact op met ons team. Nadat we samen een plan hebben opgesteld, maken we een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u weet waaraan u zich kunt verwachten. Bel naar 02 782 27 49 of stuur een e-mail naar info@devijverhof.be. U kunt ook steeds langskomen in onze winkel om onze medewerkers om meer informatie te vragen.