Asagi-koi kopen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Wilt u graag Asagi-koi kopen? Dan bent u bij onze winkel aan het juiste adres. De Vijverhof in Overijse is uw specialist op gebied van koi en andere vissen. Bij ons vindt u prachtige Agasi-koi die wij van de beste kwekers uit Japan hebben geïmporteerd. Ontdek ons gevarieerde en kwalitatieve aanbod!

Wilt u Asagi-koi kopen van erkende kwekers?

Asagi Koi

Asagi-koi van erkende kwekers kopen

De Asagi is een van de oudste en bekendste koisoorten. Het is een lichtblauwe of blauwgrijze koi met een rode kleuring. Deze rode kleur is gelijkmatig over beide zijden van de vis verdeeld, en dit vanaf de kop tot de staart. De schubben van de vis vormen een netpatroon. In onze winkel kunt u deze prachtige Japanse koi kopen. Onze koi hebben wij zelf geïmporteerd uit Japan en zijn afkomstig van de beste kwekers. U kunt er dus op rekenen dat de Asagi-koi die u bij ons kunt kopen bijzonder waardevolle exemplaren zijn. Naast deze bekende koisoort vindt u nog vele andere prachtige koi bij onze vijverspecialist. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar Butterfly-koi? Ook deze bijzondere vissen behoren tot ons aanbod.

Koop uw nieuwe vissen hier

Om onze prachtige Asagi-koi te kopen, komt u langs in onze winkel. Onze medewerkers tonen u graag het aanbod en vertellen u alles wat u moet weten over de eigenschappen en de verzorging van deze koivissen. U kunt ons ook steeds contacteren via 02 782 27 49 of via info@devijverhof.be. Wilt u weten waar deze koi vandaan komen? Lees dan onze reisverslagen.