Butterfly-koi kopen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Heeft u interesse om Butterfly-koi te kopen? Dan is het aanbod van De Vijverhof zeker interessant voor u. In onze winkel in Overijse vindt u een ruim aanbod aan koi en andere siervissen. Dankzij onze prachtige vissen wordt uw vijver werkelijk spectaculair! Ontdek hier alles over onze Butterfly-koi.

Wilt u Butterfly-koi kopen van erkende kwekers?

Butterfly-koi kopen | De Vijverhof

Butterfly-koi van hoge kwaliteit kopen

Butterfly-koi zijn koi met lange scherpe vinnen, die eruitzien als een sluier. Daarom worden ze ook wel ‘sluierkoi’ genoemd. Ze werden lange tijd niet als ‘echte’ koi gezien, maar vandaag de dag zijn ze steeds populairder. Dat vinden wij volkomen terecht, want het zijn prachtige en elegante vissen die een heuse meerwaarde vormen voor elke vijver. Als vijverspecialist hebben wij steeds verscheidene Butterfly-koi in ons aanbod. Zo kunt u bij ons steeds de mooiste Butterfly-koi voor in uw vijver kopen. Ook als u andere Japanse koi wilt kopen, vindt u bij ons ongetwijfeld wat u zoekt. Kent u de prachtige Kujaku-koi al? Deze bijzondere vissen zorgen ongetwijfeld voor een prachtige vijver, samen met de Butterfly-koi.

Maak een afspraak of spring binnen

Wilt u deze unieke Butterfly-koi kopen? Spring dan snel eens binnen in onze winkel om het aanbod te bewonderen. Let op: tijdens de wintermaanden is onze winkel soms enkel op afspraak open. Hiervoor belt u naar 02 782 27 49. Wilt u visvoer voor uw koi kopen? Ook hiervoor kunt u terecht in onze ruime winkel.