Goshiki-koi kopen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

De mooiste Goshiki-koi kunt u in onze winkel kopen. De Vijverhof uit Overijse is een vijverspeciaalzaak met een ruim aanbod aan prachtige siervissen voor in uw vijver. Hierin kunnen de bekende Goshiki-koi uiteraard niet ontbreken. Ontdek hier alles over deze bontgekleurde koikarpers!

Wilt u Goshiki-koi kopen van erkende kwekers?

Goshiki-koi kopen | De Vijverhof

Goshiki-koi kopen bij een echte specialist

De Goshiki-koi is ontstaan uit een kruising tussen twee andere bekende koisoorten. Van de Kohaku-koi heeft het zijn felle rode vlekken. De grijze kleur is dan weer afkomstig van de Asagi-koi. Als u grondig kijkt, kunt u echter nog veel andere kleuren onderscheiden op het lichaam van de Goshiki. Niet voor niets is deze soort genoemd naar het Japanse woord voor “vijf kleuren”. Met name in Japan worden deze koi ten zeerste gewaardeerd, en ook in onze contreien winnen ze langzaam maar zeker aan populariteit. Daarom vormen ze een belangrijk onderdeel van het aanbod van onze koiwinkel. Bij ons kunt u hoogwaardige Goshiki-koi kopen voor een eerlijke prijs. Als u bij ons een koivis koopt, bent u er bovendien zeker van dat het om een waardevolle vis gaat, die rechtstreeks uit Japan afkomstig is.

Kom langs in de winkel

Wilt u ons aanbod aan Goshiki-koi in het echt bewonderen, voordat u beslist welke u wilt kopen? Bezoek dan snel onze gezellige winkel. Als vijverspecialist geven wij u graag professioneel advies bij uw aankoop. U kunt ons ook steeds vragen stellen door een e-mail te sturen naar info@devijverhof.be.