Grote goudvis kopen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Wilt u een grote goudvis kopen? Dan bent u bij De Vijverhof in Overijse op de juiste plaats. Wij hebben een ruim aanbod aan siervissen, waaronder prachtige goudvissen. Onze grote goudvissen staan bijzonder mooi in uw vijver en zijn eenvoudig te verzorgen. Ontdek ons aanbod hier!

Wilt u grote goudvissen kopen van erkende kwekers?

Grote goudvis kopen | De Vijverhof

Een grote goudvis voor in uw vijver kopen

Goudvissen staan algemeen bekend als kleine vissen die doorgaans in een aquarium gehouden worden. Er bestaan echter ook grote goudvissen, met een lengte van tot wel 35 cm. Deze grote goudvissen zijn ideaal om in een vijver te houden. Als vijverspecialist verkopen wij verschillende soorten goudvissen. Zo vindt u bij ons Sarasavissen. Dit is de meest populaire goudvissoort. Ze zijn niet duur en goed bestand tegen lage temperaturen. Een andere goudvissoort die wij aanbieden is de Shubunkin. Dit is een goudvis met een parelmoerachtige glans. Hierdoor vormen ze een echte blikvanger in uw vijver. Onder onze Japanse koi vindt u eveneens vissen die iets weg hebben van een grote goudvis. Als u een grote goudvis wilt kopen, heeft u bij ons dus een bijzonder ruime keuze.

Kom langs om uw nieuwe vis te kopen

Een grote goudvis of een andere siervis kopen doet u in onze ruime winkel. Bezoek ons snel op het adres Vuurgatstraat 132 in Overijse en ontdek al onze bijzondere vissen. Onze medewerkers staan steeds klaar om u alles te vertellen wat u wilt weten. Wij zijn ook steeds bereikbaar via info@devijverhof.be.