Kohaku-koi kopen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Wilt u een Kohaku-koi kopen die afkomstig is van bekende Japanse kwekers? Dan zit u goed bij De Vijverhof in Overijse. Onze winkel importeert en verkoopt al jarenlang de beste koi van topkwekers uit Japan. De vissen die u bij ons kunt kopen, zijn prachtige dieren die van uw vijver een waar kijkplezier maken.

Wilt u Kohaku-koi kopen van erkende kwekers?

Kohaku-koi kopen | De Vijverhof

Kohaku-koi kopen van de beste kwekers

De Kohaku is wellicht de meest bekende en populaire koivariëteit, en dit voor een goede reden. Deze bijzondere vissen hebben een sneeuwwitte basis, met daarop een helder en ‘dik’ rood patroon. Hierbij is het van groot belang dat de kleuren van de vis zo zuiver mogelijk zijn, zonder imperfecties. Als heuse vijverspecialist kiezen wij onze koi zelf uit op onze reizen naar Japan en letten we erop dat deze aan de officiële richtlijnen voldoen. Wanneer u besluit om een Kohaku-koi bij ons te kopen, weet u dus zeker dat het om een topexemplaar gaat. U kunt bij ons ook andere bijzondere koikarpers kopen, zodat u een gevarieerde en unieke verzameling in uw vijver heeft. Denk bijvoorbeeld aan de unieke Ochiba-koi.

Vind uw droomkoi

In onze gespecialiseerde winkel kunt u Kohaku-koi en nog veel andere vissen kopen. Bezoek ons snel om al onze prachtdieren te bewonderen. Wij hebben ook alle benodigdheden om uw koi gezond en gelukkig te houden, zoals een koifilter. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons ook steeds bereiken via 02 782 27 49.