Visvoer voor koi kopen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Wilt u voor uw koi kwalitatief visvoer kopen? Dan zit u goed bij De Vijverhof. Onze zaak in Overijse heeft een ruim aanbod aan koivoer dat u aan een scherpe prijs kunt kopen. Zo blijven uw koi steeds gelukkig en in goede gezondheid. Ontdek hier alles over het eten voor uw koi dat u bij ons kunt kopen.

Wilt u visvoer voor koi kopen van erkende kwekers?

Koi visvoer kopen | De Vijverhof

Houd uw koi tevreden door ons visvoer te kopen

Als koiliefhebber wilt u uiteraard enkel het beste voor uw koi. Daarom is het van groot belang om kwalitatief koivoer te kopen dat alle nodige voedingstoffen bevat. Bij onze vijverspecialist kunt u speciaal eten voor koi kopen met een samenstelling die optimaal is voor de gezondheid van uw koi. Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten bij het kopen van visvoer voor uw koi. Koivoer bestaat meestal in de vorm van korrels, sticks of vlokken. Korrels hebben doorgaans een hogere voedingswaarde dan sticks en vlokken, maar zijn wel minder goed verteerbaar. Als specialist op gebied van de verzorging van koivissen geven wij u graag advies over welk eten u het best voor u koi kunt kopen en in welke hoeveelheden u dit visvoer aan uw koi geeft.

Alle benodigdheden voor uw koi vindt u hier

In onze koiwinkel kunt u niet enkel visvoer voor uw koi kopen. U vindt hier nog vele andere essentiële producten voor uw geliefde karpers, zoals een koifilter voor in uw vijver. Deze filter zorgt ervoor dat het water van uw vijver steeds proper en gezond blijft. Ook zaken als een pomp voor vijverbeluchting en een thermometer om de temperatuur van het water in het oog te houden zijn onmisbaar. Uiteraard kunt u eveneens steeds bij ons terecht om uw vijver aan te vullen met nieuwe koikarpers. Bekijk dus zeker ook de rest van ons assortiment wanneer u bij ons koivoer komt kopen!

Bezoek onze mooie winkel

In onze ruime winkel kunt u koivoer van de allerbeste merken kopen. Kom dus snel langs bij ons in de Vuurgatstraat 132 in Overijse en ontdek ons volledige gamma aan visvoer voor uw koi. Heeft u prangende vragen over ons eten voor koi, en kunt u niet meteen naar onze winkel komen om dit te kopen? Stuur dan een e-mail naar info@devijverhof.be.