Koifilter kopen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Wilt u graag een koifilter kopen voor in uw vijver? De Vijverhof uit Overijse weet raad. Als specialist op gebied van vijvers en koi hebben wij een ruim assortiment aan vijverfilters die ervoor zorgen dat het water in uw vijver steeds volledig proper en gezond is. Zo blijven uw koi ook steeds in goede gezondheid!

Wilt u koifilter kopen van erkende kwekers?

Koifilter kopen | De Vijverhof

Een koifilter kopen van hoge kwaliteit

Een vijverfilter bestaat uit een pomp, die het water aanzuigt, en een filtersysteem dat het water vervolgens zuivert. Hierdoor wordt niet alleen het zichtbare vuil uit uw vijverwater gehaald, maar worden ook schadelijke stoffen zoals ammonia en nitriet eruit gefilterd. Dit is van groot belang voor de gezondheid van uw Japanse koi. Als vijverspecialist hebben wij uiteraard een groot aantal koifilters in ons aanbod. Al onze filters zijn van kwaliteitsmerken en gaan gegarandeerd een lange tijd mee. Graag adviseren wij u over welke koifilter u best kunt kopen voor uw nieuwe koivijver. Voor een optimale vijvergezondheid is het ook aangewezen om waterplanten voor uw vijver te kopen. Deze vindt u eveneens in onze ruime winkel.

Ontdek al onze filters in onze winkel

Al onze vijverfilters en andere producten voor de verzorging van uw koivissen vindt u in onze zaak. Kom dus snel eens langs in onze winkel om uw koifilter te kopen! Heeft u vragen of opmerkingen? Dan bereikt u ons via info@devijverhof.be. Schrijf u ook zeker in voor onze interessante nieuwsbrief.