Koivijver laten aanleggen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Wilt u graag een koivijver laten aanleggen, en zoekt u naar vakmannen die deze vijver voor u kunnen realiseren? De Vijverhof staat voor u klaar. Onze zaak, gevestigd in Overijse, houdt zich al jarenlang bezig met de realisatie van allerhande vijvers. Koivijvers zijn een van onze specialiteiten, dus u bent zeker van een prachtig resultaat!

Wilt u een koivijver laten anleggen door erkende kwekers?

Koivijver laten aanleggen | De Vijverhof

Waarom u uw koivijver door ons zou laten aanleggen

Een koivijver laten aanleggen vereist een speciale aanpak. De vijver moet namelijk aan allerhande vereisten op gebied van volume en ligging voldoen, zodat uw koi in optimale omstandigheden kunnen leven en gezond blijven. Als specialist op gebied van vijveraanleg én koi weten we perfect hoe we dit moeten aanpakken. Wij nemen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw koivijver op ons en luisteren hierbij grondig naar uw wensen. Zowel u als uw koivissen zullen bijzonder tevreden zijn! U kunt bij ons ook alle waterplanten voor uw vijver kopen. Kortom, bij onze vijverspecialist rekent u op een totaalservice.

Geef ons al uw ideeën door

Bent u al helemaal overtuigd om uw koivijver door ons te laten aanleggen? Of heeft u eerder interesse in de aanleg van een zwemvijver? Wat voor vijver uw voorkeur ook heeft, onze vakmannen staan alvast te springen om uw droomvijver te realiseren. Neem dus snel contact met ons op via 02 782 27 49 of via info@devijverhof.be. U bent ook steeds van harte welkom in onze winkel.