Koiwinkel in België

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Bent u op zoek naar de beste koiwinkel in België? Wij heten u van harte welkom bij De Vijverhof. In onze winkel in Overijse vindt u niet alleen prachtige koi uit Japan, maar ook alles wat u nodig heeft om uw koi een mooi leven te bieden. Ontdek hier alles over ons aanbod en onze dienstverlening!

Wilt u koi vissen kopen van erkende kwekers?

Koiwinkel België | De Vijverhof

Onze koiwinkel heeft alles wat u wenst

Koikarpers zijn prachtige en imposante dieren, die een grote meerwaarde vormen voor elke vijver. Bij het houden van koi komt echter heel wat kijken. Onze koiwinkel en vijverspecialist helpt u graag om van uw koivijver een succes te maken. Bij ons kunt u allerlei soorten Japanse koi kopen, afkomstig van bekende Japanse kwekers. We reizen zelf naar Japan om onze koi te selecteren, zodat we kunnen garanderen dat ze aan alle belangrijke criteria voldoen. Uiteraard is het ook belangrijk om uw koivissen de juiste verzorging te bieden, zodat ze in goede gezondheid blijven. Zo vindt u bij ons de volgende producten:

Zeker als u nog geen ervaring heeft met het houden van koi, is het niet eenvoudig om te weten wat u allemaal nodig heeft voor uw koi en hoe u deze onderhoudt. De experts van onze koiwinkel adviseren u graag, zodat zowel u als uw koi tevreden zijn.

Breng snel een bezoek aan onze winkel

Bent u benieuwd naar het aanbod van onze koiwinkel? Kom dan snel eens langs in onze winkel in de Vuurgatstraat 132 in Overijse. Hier vindt u al onze vissen en onze andere producten. Als u bepaalde vragen of opmerkingen voor ons heeft, kunt u ze steeds telefonisch doorgeven via 02 782 27 49.