Kujaku-koi kopen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Heeft u interesse om Kujaku-koi te kopen? Dan bent u bij De Vijverhof in Overijse op de juiste plaats. Onze winkel is gespecialiseerd in koi en heeft een ruim assortiment aan prachtige karpers voor in uw vijver. Al onze vissen komen uit Japan en voldoen aan de officiële richtlijnen voor hun koivariëteit.

Wilt u Kujaku-koi kopen van erkende kwekers?

Kujaku-koi kopen | De Vijverhof

De Kujaku-koi is een echte aanrader om te kopen

Als u graag een echte bijzondere koi wilt kopen, is de Kujaku een uitstekende optie. Deze metallic koi is een echte blikvanger in elke vijver. De Kujaku heeft vier tot vijf kleuren en heeft een metaalachtige glans. Een groot voordeel aan deze vissen is dat ze ook op latere leeftijd hun prachtige kleuren en hun glans blijven behouden. Daarom is het ook de meest populaire metaalkleurige koi. Als vijverspecialist met een ruim aanbod aan koi hebben wij ook steeds Kujaku-koi in ons gamma. Tevens kunt u bij ons nog vele andere prachtige Japanse koi kopen. Zo vindt u bij ons ook de Goshiki-koi, een andere veelkleurige vis. Zorg voor variëteit in uw vijver met de hulp van onze ervaren koiwinkel!

Koop snel uw favoriete koi

De koi in ons aanbod zijn uiteraard steeds uniek en ons aanbod verandert voortdurend. Als u een bepaalde Kujaku-koi op oog heeft, is het dus best om deze te kopen voor iemand anders dit doet. Bezoek snel onze winkel en kies met de hulp van onze experts uw nieuwe koi uit. U kunt vragen of opmerkingen ook steeds doorgeven via info@devijverhof.be.