Ochiba-koi kopen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Ochiba-koi zijn mooie en bijzondere vissen, die zeer gegeerd zijn om te kopen. In de Vijverhof in Overijse kunt u terecht om zulke koi te kopen, afkomstig van de beste Japanse kwekers. Onze medewerkers helpen u graag om de vissen te vinden die uw vijver volledig afmaken. Lees snel meer!

Wilt u Ochiba-koi kopen van erkende kwekers?

Ochiba-koi kopen | De Vijverhof

Ochiba-koi kopen voor een harmonieuze vijver

De Ochiba is een blauwgrijze koi met bruine patronen. De volledige naam van deze soort is eigenlijk “Ochibashigure”, wat Japans is voor “herfstbladen op het water”. Dit is een zeer toepasselijke naam, want zo ziet het patroon van de Ochiba er ook echt uit! De Ochiba staat bovendien bekend om zijn vriendelijke en volgzame karakter. Deze mooie en harmonieuze koi is dus een goede aanwinst voor uw vijver. Uw nieuwe Ochiba-koi kopen doet u bij onze vijverspecialist. Wij kiezen onze koi ter plekke in Japan uit op basis van strenge criteria, zodat al onze klanten de mooiste Japanse koi kunnen kopen. U vindt bij ons bijvoorbeeld ook de allerbeste Kujaku-koi. Is dit de allereerste keer dat u koi aankoopt? Dan staan onze experts u graag bij met advies over de verzorging van uw koivissen.

Kies uit ons ruime aanbod

Bent u benieuwd welke Ochiba-koi u allemaal kunt kopen? Kom ze dan bezichtigen in onze winkel. Onze medewerkers geven u graag meer uitleg over onze vissen en waar ze vandaan komen. Heeft u vragen of opmerkingen? Geef ze dan door via 02 782 27 49. Schrijf u ook zeker in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.