Sarasavissen kopen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Bent u van plan om Sarasavissen te kopen? Dat is een uitstekende keuze. Bij De Vijverhof in Overijse vindt u een ruim aanbod aan vijvervissen, waaronder de populaire Sarasa’s. Deze bijzondere goudvissen zijn niet duur, worden niet snel ziek en worden zeer oud. Het is dus de ideale keuze wanneer u lang geniet wilt hebben van de vissen in uw vijver.

Wilt u Sarasavissen kopen van erkende kwekers?

Sarasavissen kopen | De Vijverhof

Prachtige Sarasavissen kopen

De Sarasa, ook wel komeetstaart genoemd, is bij uitstek geschikt voor vijvers. Deze grote goudvis zoekt zijn voedsel aan het wateroppervlak, waardoor u hem goed in het oog kunt houden. Sarasa’s kunnen een lengte van ruim 20 cm bereiken en bestaan in verschillende kleurschakeringen. Bij onze vijverspecialist kunt u steeds verscheidene Sarasavissen kopen om uw vijver mee op te fleuren. Daarnaast vindt u hier nog vele andere bijzondere natuurvissen die geschikt zijn voor vijvers. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Shubunkins. Wilt u graag koivissen kopen? Ook dat is mogelijk bij ons.

Ontdek de pracht van de Sarasa in onze winkel

Heeft u interesse om deze prachtige Sarasavissen te kopen? Breng dan snel een bezoek aan onze winkel om ons aanbod te bezichtigen. Onze medewerkers staan u graag bij met professioneel advies. Als u niet onmiddellijk langs kunt komen, kunt u ook steeds contact met ons opnemen via info@devijverhof.be.