Verzorging voor koivissen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Bent u op zoek naar kwalitatieve producten voor de verzorging van uw koivissen? U vindt ze bij De Vijverhof in Overijse. Als koi-expert hebben wij enkel de allerbeste verzorgingsproducten voor koi in ons aanbod. Bovendien voorzien wij u graag van professioneel advies over de verzorging van uw koikarpers.

Wilt u verzorging voor koivissen kopen van erkende kwekers?

Verzorging koivissen | De Vijverhof

Wij hebben alles voor de verzorging van uw koivissen

Wanneer u besluit om Japanse koi te houden, wilt u uiteraard niet dat deze dieren ziek worden of vroegtijdig sterven. Daarom is het belangrijk om uw koivissen een goede verzorging te bieden. De experts van onze koiwinkel helpen u hier graag bij. Ten eerste kunt u bij ons enkel gezonde koivissen kopen, zodat het hier niet alvast misloopt. Daarnaast is het zeer belangrijk dat uw vijver voldoende ruim is en proper water bevat. U kunt ons inschakelen voor de aanleg van uw koivijver, zodat de vijver aan alle vereisten voldoet. Bij ons kunt u ook uw koifilter kopen, die het water van uw vijver steeds zuiver en gezond houdt. Ten slotte vindt u bij ons het allerbeste visvoer voor koi, zodat uw vissen de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen.

Vraag onze experts om advies

Wilt u uw koivissen de best mogelijke verzorging bieden? Kom dan zo snel mogelijk langs in onze winkel voor onze topproducten en professioneel advies. Onze vijverspecialist staat steeds voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft. Dit kan door te bellen naar 02 782 27 49.