Vijveraanleg in Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar vakmannen die kunnen helpen bij uw vijveraanleg in Vlaams-Brabant? De Vijverhof uit Overijse is de specialist die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en heraanleg van siervijvers, koivijvers en zwemvijvers. Dankzij ons krijgt u een prachtige vijver die perfect in uw tuin past.

Wilt u een vijver laten aanleggen?

Koivijver laten aanleggen | De Vijverhof

Een snelle en professionele vijveraanleg

Een vijver aanleggen is een moeizame en ingewikkelde klus. Daarom laat u dit best over aan een ervaren vijverspecialist. De Vijverhof verzorgt het ontwerp en de aanleg van uw vijver. Wij leggen verschillende soorten vijvers aan. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor de aanleg van een zwemvijver. Maar ook als u graag een koivijver wilt laten aanleggen, rekent u op onze expertise. De doe-het-zelver kan bij ons terecht voor professioneel advies en de nodige materialen voor het realiseren van zijn droomvijver. Ook tuinaannemers geven wij graag professioneel advies over vijveraanleg, met eventueel werfondersteuning. Voor het regelmatige onderhoud van uw vijver en/of filterinstallatie kunt u eveneens op ons rekenen. Wij bieden een totaalservice!

Maak snel een afspraak

Heeft u uw ideale vijver al helemaal voor ogen? Neem dan snel contact met ons op voor de vijveraanleg. U bereikt ons via 02 782 27 49 of via info@devijverhof.be. We maken dan snel een afspraak om samen een ontwerp te maken. Wilt u graag mooie waterplanten in uw vijver? Ook deze vindt u bij ons. Kom hiervoor langs in onze winkel!