Vijveraanleg

Bent u op zoek naar vakmannen die kunnen helpen bij uw vijveraanleg? De Vijverhof uit Overijse is de specialist die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en heraanleg van siervijvers, koivijvers en zwemvijvers. Dankzij ons krijgt u een prachtige vijver die perfect in uw tuin past.

Wilt u een vijver laten aanleggen?

Een snelle en professionele vijveraanleg

Een vijver aanleggen is een moeizame en ingewikkelde klus. Daarom laat u dit best over aan een ervaren vijverspecialist. De Vijverhof verzorgt het ontwerp in overeenkomst en neemt de vijveraanleg volledig op zich. Wij leggen verschillende soorten vijvers aan. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor de aanleg van een zwemvijver, siervijver of koivijver. Wij adviseren tuinaannemers over vijveraanleg en filterinstallaties, met eventueel werfondersteuning. Voor het regelmatige onderhoud van uw vijver en/of filterinstallatie kunt u eveneens op ons rekenen. Wij bieden een gespecialiseerde totaalservice voor de aanleg van elke vijver! De doe-het-zelver kan bij ons terecht voor professioneel vijveradvies. En ook alle nodige vijverbenodigdheden voor het realiseren van uw droomvijver koopt u bij ons aan.

Maak snel een afspraak

Wilt u graag mooie waterplanten in uw vijver? Ook deze vindt u bij ons. Kom hiervoor langs in onze winkel! Droomt u van een prachtige fontein in de tuin? Het kan allemaal! Neem snel contact met ons op voor de vijveraanleg. U bereikt ons via 02 782 27 49 of via info@devijverhof.be. We maken dan snel een afspraak om samen een ontwerp te maken.