Zuurstofplanten kopen nabij Leuven

Koi van Japanse import
Alles voor de vijver op één plaats
Onderhoud van uw vijver en filters

Zuurstofplanten kopen is enorm belangrijk om uw vijver proper en gezond te houden. Ze filteren het CO2 uit uw vijverwater en geven hier zuurstof voor terug. Bij De Vijverhof in Overijse, nabij Leuven, vindt u vele zuurstofplanten en andere planten om uw vijver naar een hoger niveau te tillen.

Heeft u interesse in zuurstofplanten voor uw vijver?

Verschillende soorten zuurstofplanten kopen

Wat zuurstofplanten uniek maakt, is dat ze zuurstof afgeven aan uw vijverwater, in plaats van aan de atmosfeer. Bovendien nemen ze hiervoor ook het CO2 uit uw vijverwater op. In tegenstelling tot moerasplanten groeien zuurstofplanten volledig onder water. Hierdoor vallen ze niet zo hard op als bijvoorbeeld een waterlelie, maar ze zijn wel onmisbaar voor uw vijver. Ze zorgen er namelijk voor dat het water van uw vijver steeds helder blijft. Daarom vormen ze een belangrijk onderdeel van ons aanbod aan vijverplanten. Als gepassioneerde vijverspecialist helpen wij u graag om geschikte zuurstofplanten voor uw vijver te kopen.

Kom langs in onze ruime winkel

Heeft u interesse om zuurstofplanten te kopen? Kom dan snel langs in onze winkel om ons volledige aanbod te ontdekken. Ook als u op zoek bent naar mooie vissen die in uw vijver kunnen genieten van het gezonde, zuurstofrijke water, zit u bij ons goed. Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom via info@devijverhof.be.