Zuurstofplanten kopen

Koi van Japanse import
Vijveraanleg
Alles voor uw vijver

Zuurstofplanten kopen is van enorm belang om uw vijver proper en gezond te houden. Ze filteren het CO2 uit uw vijverwater en geven hier zuurstof voor terug. Bij De Vijverhof in Overijse vindt u vele zuurstofplanten en andere vijverplanten om uw vijver naar een hoger niveau te tillen. Ontdek er hier alles over!

Wilt u zuurstofplanten kopen van erkende kwekers?

Zuurstofplanten kopen | De Vijverhof

Hier kunt u verschillende soorten zuurstofplanten kopen

De naam “zuurstofplanten” is eigenlijk een verwarrende naam. Alle planten produceren immers zuurstof. Wat zuurstofplanten uniek maakt, is dat ze zuurstof afgeven aan uw vijverwater, in plaats van aan de atmosfeer. Bovendien nemen ze hiervoor ook het CO2 uit uw vijverwater op. In tegenstelling tot moerasplanten groeien zuurstofplanten volledig onder water. Hierdoor vallen ze niet zo hard op, maar ze zijn wel onmisbaar voor uw vijver. Ze zorgen er namelijk voor dat het water van uw vijver steeds helder blijft. Daarom vormen ze een belangrijk onderdeel van ons aanbod aan waterplanten voor vijvers. Als vijverspecialist helpen wij u graag om dé geschikte zuurstofplanten voor uw vijver te kopen.

Kom langs in onze ruime winkel

Heeft u interesse om zuurstofplanten of andere vijverplanten te kopen? Kom dan snel langs in onze winkel om ons volledige aanbod te ontdekken. U vindt ons in de Vuurgatstraat 132 in Overijse. Ook als u op zoek bent naar mooie vissen voor uw vijver, zit u bij ons goed. Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom via info@devijverhof.be.